Bent u van plan te gaan bouwen, verbouwen of slopen? Dan heeft u in veel gevallen een vergunning nodig. Uw gemeente verstrekt dit document, dat u nodig heeft bij het legaal uitvoeren van activiteiten die te maken hebben met bouwen, milieu, bestemming en ruimte.

Lastige procedure

Het aanvragen van vergunningen ervaren veel mensen als een lastige en tijdrovende procedure. Omdat het een eenmalig iets is, weet u niet goed genoeg waarop u moet letten. Zo worden vaak gespecialiseerde bijlagen gevraagd zoals een bouwtechnische tekening, berekeningen (constructie en bouwfysica), asbestinventarisatie en details van duurzame energie. Ook zijn soms ruimtelijke onderbouwingen nodig.

Veel ervaring

Als uw bouwproject een vergunningplicht heeft, kunt u dit traject met een gerust hart aan mij overlaten. Jaarlijks vraag ik veel vergunningen aan en ik heb goede contacten opgebouwd met de meeste gemeenten in de Achterhoek. Wederzijds vertrouwen en respect vormen de basis voor de prettige samenwerking met de ambtenaren die de vergunningen moeten afgeven.

Vergunningvrij bouwen

In sommige gevallen heeft u geen vergunning nodig. Weet u niet of u een vergunning nodig heeft? Ik geef u graag de juiste informatie.

Voor welke procedures kunt u bij mij terecht?

  • Welstandstoetsen / beoordelingen
  • Vergunning voor een dakkapel, aanbouw, verbouw en nieuwbouw
  • Bestemmingsplanwijzigingen
  • Milieuvergunningen
  • EPG- berekeningen
  • Sloop vergunningen

Ook voor lastige en tijdrovende procedures kunt u bij mij terecht. Wilt u meer weten? Bel mij gerust: 06 – 12 71 98 96.

OVER ERWIN HEEZEN BEKIJK ONZE PROJECTEN EN REFERENTIES
Bouwkundig tekenwerk
Bouwkundige project
HeWin Bouwadvies