Heeft u plannen voor het verbouwen van uw eigen huis of wilt u uw bedrijf in meters uitbreiden of heeft u een nieuwe woning op het oog? Verbouwen of nieuw bouwen is een van de meest stressvolle periodes in een mensenleven. Veel regelen, lastige keuzes maken, alert zijn of alles wel goed is opgenomen en actief kunnen onderhandelen zijn zo wat zaken waarmee u te maken krijgt. Onderhandelt u bijvoorbeeld niet over de prijs? Dan bent u een dief van uw eigen portemonnee.

Niet duurder en zonder stress

Om kosten te besparen, overweegt u misschien de verbouw of nieuwbouw zelf te begeleiden. Met onafhankelijke bouwbegeleiding bent u aantoonbaar goedkoper uit en nog beter in staat de juiste beslissingen te nemen. U doorziet gemakkelijker waarom de laagste prijsopgave niet perse de juiste keuze hoeft te zijn. Ook krijgt uw verbouwing of nieuwbouw meer structuur doordat ik planningen en budget strak handhaaf. Er zijn geen verrassingen achteraf.

Verschillende fases

Bouwkundige begeleiding is veel meer dan het begeleiden van de bouw alleen. Zo is de passende voorbereiding minstens zo belangrijk. Bouwkundige begeleiding bestaat uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van uw keuzes en situatie kunt u het totale traject door mij laten verzorgen of aparte onderdelen bij mij onderbrengen.

Reacties uit voorgaande projecten

Erwin is volledig ingevoerd in de bouwwereld en heeft daardoor een groot netwerk. Daarbij komt dat hij de richtlijnen op zijn duimpje kent en precies weet wat iets mag kosten. Vooral dat laatste helpt hem om scherp in te kopen.

Ronald Booms verbouw particuliere woning in Dinxperlo

Zonder de hulp van Erwin hadden we een ander huis gerealiseerd met een hogere kostprijs. Een huis dat bovendien minder zou aansluiten bij onze oorspronkelijke wensen. Door onwetendheid hadden we meer concessies gedaan. Dat is nu niet gebeurd.

Brenda Berendsen verbouw boerderij in buitengebied nabij De Heurne

Wij kunnen ons de nieuwe woning alleen veroorloven zodra ons eigen huis verkocht is. Ook bij de verkoop van ons huidige huis speelde Erwin een belangrijke rol. Hij ging in gesprek met de makelaar en kreeg iedereen op een lijn. Mijn partner en ik hebben beiden een drukke baan. Niet alleen de tijd maar ook de deskundigheid ontbreken om zelf overal achteraan te gaan. Dus wij zijn niet alleen blij met Erwins bouwkundige kwaliteiten, maar ook met zijn onderhandelingstalent en projectmanagement. Daarmee heeft hij het project alsnog vlot getrokken.

aankoop nieuw huis in Dinxperlo

Wilt u bouwen of verbouwen zonder stress, volgens planning en binnen budget? Ik help u graag. Bel me gerust voor een vrijblijvende afspraak: 06 – 12 71 98 96. Eerst kennismaken? Daarvoor is het Hewin BouwSpreekuur. een uitstekende gelegenheid. Het BouwSpreekuur is op elke eerste woensdag van de maand. U vindt mij in het pand aan de Hagenbosch 15 in Dinxperlo. U mag al uw bouwgerelateerde vragen op mij afvuren.

OVER ERWIN HEEZEN BEKIJK ONZE PROJECTEN EN REFERENTIES
Erwin Heezen
Hewin Bouwadvies Diensten
Hewin Onafhankelijk bouwadvies