Ik hou van duidelijkheid, aanpakken, continuiteit en een open en eerlijke communicatie. Als een terrier bijt ik me vast in het doel dat bereikt moet worden. Dat is gewoon mijn aard. Van jongs af aan is de bouwwereld mijn passie; ik begon op jonge leeftijd als leerling bouwplaatsen. Dat was toen een populaire richting voor jongens die met de handen wilden werken. Mijn leergierigheid was groot. Daarom ging ik opnieuw naar de schoolbanken en volgde studies zoals kaderfunctionaris houtindustrie, uitvoerder, aannemers- en ondernemersopleiding, werkvoorbereider, juridisch bouwrecht en allround werkorganisator op HBO niveau.

Erwin over ondernemen

Tijdens mijn tienjarige loopbaan bij een middelgrote aannemer in Nijmegen vatte ik het idee op voor mezelf te beginnen. Ik werkte daar als werkorganisator en planvoorbereider en begeleidde projecten door heel Nederland. De crisis gaf mijn voornemen een positief zetje. Plannen en ontwikkelingen die in die moeilijke tijd problemen opleverden, zag ik als een uitdaging. Ik wilde telkens bewijzen dat er met een transparantere manier van werken wel degelijk prachtige projecten zijn te realiseren. Met wilskracht, inzet en een efficiente kijk op bouwen kan elk project succesvol zijn. Dit bewijzen is een van mijn belangrijkste drijfveren.

Erwin over onderscheidend ondernemen

Voor het waarborgen van volledige transparantie, maak ik een werkmap aan in Dropbox en die activeer ik samen met de opdrachtgever. Een online werkomgeving bespaart tijd en is daardoor uiterst efficient. Door goed te luisteren, flexibel te zijn, nauwgezet te kijken, mijn marktkennis en slim onderhandelen, kan ik projecten neerzetten van hoge kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs. Mijn onafhankelijkheid zorgt ervoor dat ik me vrij kan bewegen in de bouwwereld.

Erwin over HeWin Bouwbegeleiding

Met HeWin Bouwbegeleiding maak ik mijn ambitie waar! De sleutel tot succes is het open, eerlijke en persoonlijke contact met alle opdrachtgevers. Bovendien focus ik me op het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Erwin over thuis

Met ons gezin wonen we in een leuk vrijstaand huisje aan de rand van het dorp Dinxperlo. In onze spaarzame vrije uren hebben mijn vrouw en ik dit huis in 1998 samen gebouwd. Naast goede klussers en echte maatjes zijn we de trotse ouders van zoon Niels en dochter Silke.

Erwin over vrije tijd

Als ik vrij heb, sport ik graag. Het liefst zit ik op de racefiets en neem ik onze kinderen graag mee. Als ik weinig tijd heb, loop ik hard. Die frisse lucht heb ik nodig om het hoofd leeg te maken en nieuwe energie te tanken. Zo nu en dan maak ik tijd vrij voor klussen in ons eigen huis. Een badkamer realiseren, een muurtje metselen of een dakkapel timmeren. Ik vind het heerlijk om te doen!

OVER ERWIN HEEZEN BEKIJK ONZE PROJECTEN EN REFERENTIES
Erwin Heezen
Bouwkundige project
Bouwkundige begeleiding