Ervaart u uw woning als te klein of te groot? 12% van de Nederlanders is ontevreden over zijn woning. Wat uw woonwensen ook zijn; ik breng de mogelijkheden in kaart en streef ernaar woonwensen en budget bij elkaar te brengen. Zo zoek ik graag voor u uit of uw plannen financieel haalbaar zijn. Ook bereken ik graag voor u of het kopen van een nieuw huis financieel aantrekkelijker kan zijn dan bijvoorbeeld het verbouwen of aanpassen van de woning.

Budget is belangrijk

Het beschikbare budget is een belangrijk aspect waarover ik me graag samen met u buig. Omdat ik weet wat iets mag kosten, verstand heb van bouwgerelateerde onderwerpen en goed en zuiver calculeer, krijgt u reele voorcalculaties. Op basis van dit concrete beeld kunt u verder.

Samen op pad

Neem mij gerust als u een afspraak heeft gemaakt met de makelaar om een bestaande woning te bezichtigen. Samen met u beoordeel ik de staat van de woning. Over het algemeen kijkt de makelaar naar de marktverhoudingen die de prijs bepalen. Ik focus me vooral op de bouwkundige, constructieve en installatietechnische aspecten. Heeft u na de rondleiding vragen? U krijgt van mij vakkundige antwoorden.

Samen om tafel

Uw verbouw- of aankoopplan vooraf bespreken met een onafhankelijke bouwbegeleider, heeft nogal wat voordelen. Onder de streep blijft u binnen het gestelde budget (geen meerwerk). Bovendien bent u beter in staat de juiste beslissingen te nemen.

Bel gerust voor een gratis en vrijblijvende afspraak: 06 12 71 98 96. Of kom naar het Hewin BouwSpreekuur. Het BouwSpreekuur is op elke eerste woensdag van de maand. U vindt mij in het pand aan de Hagenbosch 15 in Dinxperlo. U mag al uw bouwgerelateerde vragen op mij afvuren.

OVER ERWIN HEEZEN BEKIJK ONZE PROJECTEN EN REFERENTIES
Erwin Heezen
Bouwkundige project
Bouwkundige begeleiding