Hewinadvies - Hewinadvies

Enter your keyword

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Nieuwbouw woning in Zelhem

  Nieuwbouw woning in Zelhem

  IN HeWin Bouwbegeleiding
  Klant:
  Particulier
  Realisatie:
  January 15, 2015
  Locatie:
  Zelhem
  Particulier/ondernemer:
  Samenwerking met:
  Over het project

  Mede door de crisis lukte het voormalig bouwbedrijf Goldewijk niet kopers te vinden voor het project Ermelinkstuk in Zelhem, gemeente Bronckhorst. In nauwe samenwerking met de gemeente Brondkhorst is het gelukt de bestemming te wijzigen van een twee-onder-eenkapwoning naar vrije sector.

  Uitdaging

  Na een lastig voortraject dat vooral ging over haalbaarheid en de neuzen dezelfde kant op, is het toch gelukt voor dit perceel een mooie vrijstaande woning te ontwerpen. Het huis is uitgevoerd in de jaren 30 stijl. De bouw van dit huis heeft de weg vrijgemaakt voor andere partijen en initiatieven. Het braakliggende stuk bouwgrond is hierna volgebouwd met een aantal vrijstaande woningen.

  Erwin:
  ‘Ik heb de woning op alle fronten voorbereid. De woning is door mij ontworpen en getekend, en ik heb de vergunningen aangevraagd, constructieberekeningen uitgevoerd en de EPG-berekeningen gedaan. De ruwbouw is gecontracteerd bij een aannemer in Aalten, de installatie bij een installateur in Ulft en de afbouw heb ik zelf uitgevoerd.’

  Eric Tuit – aankoop nieuw huis in Dinxperlo

  “Wij kunnen ons de nieuwe woning alleen veroorloven zodra ons eigen huis verkocht is. Ook bij de verkoop van ons huidige huis speelde Erwin een belangrijke rol. Hij ging in gesprek met de makelaar en kreeg iedereen op één lijn. Mijn partner en ik hebben beiden een drukke baan. Niet alleen de tijd maar ook de deskundigheid ontbreken om zelf overal achteraan te gaan. Dus wij zijn niet alleen blij met Erwins bouwkundige kwaliteiten, maar ook met zijn onderhandelingstalent en projectmanagement. Daarmee heeft hij het project alsnog vlot getrokken.”