Hewinadvies - Hewinadvies

Enter your keyword

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Verbouw woning in Dinxperlo

  Verbouw woning in Dinxperlo

  IN HeWin Bouwbegeleiding
  Klant:
  Familie Booms - particulier
  Realisatie:
  May 14, 2015
  Locatie:
  Dinxperlo
  Particulier/ondernemer:
  Samenwerking met:
  Over het project

  Bestaand woonhuis compleet renoveren en uitbreiden met een nieuwe aanbouw voor een ruime leefkeuken en aanleg tuin.

  Uitdaging

  De bestaande badkamer op de eerste verdieping geheel moderniseren binnen dezelfde afmeting.

  Begane grond

  De begane grond is in zijn geheel gestript. Aan de achterzijde van het woonhuis is een flinke uitbreiding gerealiseerd. Zo heeft de gewenste leefkeuken een riante plek gekregen. Niet alleen in de aanbouw maar ook in het bestaande gedeelte zijn alle radiatoren vervangen door vloerverwarming. We hebben gekozen voor de infreesmethode in de cementdekvloer. Alle wanden en plafonds zijn opnieuw gestukadoord en voorzien van scanfliesbehang. Aan de achterkant van de woning die op het zuiden ligt, is een grote glazen pui gekomen. Deze strekt zich uit over volle breedte van de woning en voorziet in een prachtig uitzicht op de achtertuin. Voor het buitenhouden van de warmte op zomerse dagen, is de glazen pui voorzien van het Duitse systeem Raffstores. Deze luxaflex voor buiten waarborgt een aangenaam klimaat. Taartsdeuren scheiden de moderne leefkeuken met kookeiland en moderne technieken van de woonkamer.

  Erwin: ‘Door de verbouwing is een prachtige moderne leefruimte gerealiseerd. Ik heb de vergunningen aangevraagd, het tekenwerk verzorgd, contact onderhouden met de uitvoerende partijen en het proces stak begeleid.’

  Ronald Booms – verbouw particuliere woning in Dinxperlo

  “Erwin is volledig ingevoerd in de bouwwereld en heeft daardoor een groot netwerk. Daarbij komt dat hij de richtlijnen op zijn duimpje kent en precies weet wat iets mag kosten. Vooral dat laatste helpt hem om scherp in te kopen.”